Welkom winkelier

Bestellen

THR is actief in zowel de professionele als de DHZ markt. Met een assortiment en dienstenpakket passend bij ieder klantsegment leveren wij op maat. THR heeft een breed en diep assortiment in verf&verfbenodigdheden, gereedschappen, tuin, ijzerwaren, elektra, huishoud en auto&fiets.

Bij THR kunt u op verschillende manieren bestellen. Via EDI, leespen en via onze website. Dit zijn veruit de snelste en meest betrouwbare manieren van bestellen. Uiteraard kunt u voor specifieke orders ook altijd terecht bij onze afdeling Verkoop Binnendienst.

Bestellen is ook mogelijk met de THR Scan & Bestel app >

Met de THR webshop heeft u 24/7 inzicht in alle artikelinformatie inclusief consumentenadviesprijzen, uw nettoprijs en een voorraadindicatie. Onze webshop brengt u snel op de hoogte van ons nieuwste assortiment. Om nog sneller online te bestellen kunt u ook eenvoudig een Excellijst met artikelcodes uploaden. In uw account treft u een overzicht van de door u geplaatste orders en de status van deze orders. Tevens heeft u de mogelijkheid om online retouren aan te melden.

Ondanks dat wij u in onze webshop van alle informatie willen voorzien, kan het zijn dat u toch nog vragen heeft over een van onze artikelen of het bestelproces. Ons service team en uw accountmanager staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien.

De voordelen van de THR webshop:
  • - Dag en nacht bestellen
  • - Uitgebreide online informatie over artikelen, inclusief bruto-/nettoprijzen
  • - Altijd inzicht in de voorraadstatus van artikelen
  • - Snel zoeken of navigeren naar het gewenste artikel