Welkom winkelier

Fulfillment

Uw fulfillmentpartner in Doe Het Zelf

THR is een groothandel met jarenlange ervaring in het inkopen en uitleveren van meer dan 45.000 voorraadhoudende Doe-Het-Zelf artikelen. Wij helpen retailers en etailers bij de verkoop van Doe-Het-Zelf artikelen.

Onze afnemers variëren van retailers als Karwei, Praxis, Formido en Multimate tot etailers als Bol.com. Wij beleveren onze partners vanuit ons logistieke centrum in Apeldoorn. Ons team van category managers zorgt voor een continu actueel assortiment dat aansluit bij de vraag die bij consumenten leeft. Dit kunnen wij u bieden tegen scherpe prijzen onder andere door gebundelde inkoopkracht en toegang tot internationale inkoopmarkten. Bovendien staat THR voor een snelle en accurate levering.

Dit kunnen wij voor u betekenen
U bepaalt

Crossdocking/verzamelorders

Zelf geen voorraad houden? THR kan rechtstreeks aan uw klant uitleveren. Zelf uitleveren aan uw eindconsument? THR verzamelt de orders en levert uit aan uw magazijn. Liever een combinatie van bovenstaande opties? Ook dit is mogelijk bij THR.


Assortimentsbeheer

Ruim 45.000 artikelen op voorraad

Vanuit ons centrale magazijn staat THR voor een snelle en betrouwbare levering. 10 category managers zorgen dat het assortiment van THR aansluit bij de vraag uit de markt. Scherpe inkoopprijzen door gecentraliseerde inkoop en ingang tot internationale inkoopmarkten.


Artikelgegevens

Breedste DHZ artikeldatabase

Elk artikel heeft een consumentenadviesprijs, u bepaalt zelf de verkoopprijs/ winstmarge. Voorraad en levertijdindicatie per artikel mogelijk. Dataexports in verschillende formaten leverbaar zoals xml, xlsx en csv.


Commerciële ondersteuning

Retouren en informatie

Verkoop binnendienst staat tot uw dienst voor verwerking van retouren en specifieke productvragen. Onze buitendienst staat tot uw beschikking voor advisering en hulp bij de selectie van uw assortiment.