Welkom winkelier

Geen last meer van dierlijke indringers in en om het huis

Bio Services International (kortweg BSI) is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad. THR is dan ook blij dat BSI nu onderdeel uitmaakt van het assortiment.

Deze periode hebben uw klanten regelmatig te maken met ongewenste dieren in en om het huis. Het assortiment van BSI biedt hiervoor diverse oplossingen:

  • Mollen afweer en vangen
  • Muizen en ratten bestrijding
  • Afweer ongewenste dieren

Raadpleeg onze webshop voor het complete BSI-assortiment.

Muizen en rattenbestrijding

Ons BSI-assortiment muizen- en rattenbestrijding is ook flink uitgebreid. Diverse artikelen om zowel muizen als ratten te vangen. Naast de klassieke muizen- en rattenval kunt u bij THR ook terecht voor producten als lokdozen, vangkooien en elektrische vallen. Een compleet assortiment om die ongewenste knaagdieren te bestrijden.

Afweer ongewenste dieren

Zijn uw klanten klaar met vreemde katten die weer eens de behoefte in hun tuin doen, marters die de kabels van de auto aanvreten of honden die ongewenst het terrein op rennen? Dan hebben wij nu verschillende sprays en korrels in ons assortiment die daarvoor de oplossing bieden. Deze producten zijn bedoeld om verschillende (huis)dieren buitenshuis af te weren. De afweermiddelen verjagen alleen de ongewenste dieren, maar zijn ongevaarlijk voor huisdieren zelf. Daarnaast omvat het assortiment ook een tweetal artikelen die geschikt zijn voor de afweer van konijnen of wild.

Mollen verjagen en vangen

Heeft uw klant net een nieuw gazon aangelegd en wordt deze gelijk omgeploegd door de mollen of blijven de molshopen in het weiland terugkeren? Dan heeft THR nu de juiste artikelen in huis. Met de producten van BSI kunt u zowel de mollen vangen als verjagen. Artikelen op stroom of zonne-energie, in de vorm van granulaat of de traditionele klemmen.

Interesse in het nieuwe assortiment ‘bestrijding en afweer dieren’ van BSI?

Neem contact op met uw rayon- of accountmanager of bestel de producten gelijk hier.