Welkom winkelier

 Sombroek Doe Het Zelf winnaar van beursfotowedstrijd

Sombroek Doe Het Zelf winnaar van beursfotowedstrijd

Tijdens de THR Beurs 2017 konden de beursgangers meedoen aan een uitdagende fotowedstrijd: maak een leuke, mooie, originele of juist bizarre foto die uw beleving van de beurs verbeeldt! Met de universal clip lens die THR gratis weggaf aan de beursgangers voor een extra leuk effect, hielpen we de “fotografen” een handje met het schieten van die winnende foto.

Winnares Marie Sombroek van Sombroek Doe Het Zelf maakte voor haar foto’s niet alleen gretig gebruik van de lens, ze maakte ook een leuke collage die de sfeer van de dag goed weergeeft. Voldoende aspecten voor de jury om Sombroek Doe Het Zelf uit Monnickendam tot winnaar uit te roepen! Marie Sombroek: “We hebben een super leuke beursdag gehad op zondag! Het begon al goed door de warme ontvangst en dan ook nog de opzetlens die als verrassing in de goodie bag zat! Uiteraard hebben we die gelijk uitgeprobeerd, want het Albelli fotoboek dat we konden winnen met de leukste beursfoto, wilden wij natuurlijk wel in de wacht slepen!

We hebben gebruik gemaakt van de Fish Eye lens en de Breedbeeld lens. Op m’n telefoon zit een app waarmee je diverse collages kunt maken. Ik heb de leukste foto’s van die dag uitgezocht en in een passende collage geplakt.” Marie is zeer blij met de prijs. Marie: “Ik ben een maand geleden oma geworden en ik heb natuurlijk al veel foto’s gemaakt. Met het shoptegoed van maar liefst 150 euro bij Albelli kan ik een mooi fotoboek maken van m’n kleinkind!”

Ook zonder het winnen van de prijs kijkt Marie terug op een succesvolle beursdag. Marie: “Het was echt een verschrikkelijk leuke zondag. De beurs was goed verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes. Het was vooral ook heel leuk om op deze manier en in deze ongedwongen sfeer weer bekenden te spreken en wijzer te worden van alle nieuwe productontwikkelingen. Volgende keer komen we zeker weer!”