Welkom winkelier

 Terugblik DHZ Beurs

Terugblik DHZ Beurs

Terugblik DHZ Beurs

Ook dit jaar mogen wij weer terugkijken op een drietal mooie en succesvolle dagen. 16, 17 en 18 september bezochten vele bezoekers de DHZ Beurs powered by THR. Ruim 50 leveranciers informeerden de bezoekers over nieuwe ontwikkelingen, producten en concepten. Uiteraard waren er weer aantrekkelijke (beurs)acties en -aanbiedingen.

De DHZ Beurs is natuurlijk dé plek voor bezoekers om (nieuwe) producten uitgebreid te ‘ervaren’. Beursbezoekers reageerden enthousiast op het aanbod van bestaande THR leveranciers en werden verrast door

het aantal nieuw te verkrijgen assortimenten. Daarnaast waren de standhouders en bezoekers zeer tevreden over de kwaliteit van de gevoerde gesprekken. Een veelgehoorde opmerking van zowel bezoekers als standhouders was de diepgang in de gesprekken en de goede zorg qua eten en drinken. Leveranciers namen ruim de tijd om het (nieuwe) assortiment en beursacties toe te lichten en nader kennis te maken met de bezoekers. De meerwaarde van de beurs is natuurlijk persoonlijke ontmoeting.

Hartelijk dank!

Namens THR willen wij zowel de bezoekers als standhouders hartelijk danken voor het succesvolle verloop van de beurs. We zien u graag op de volgende editie in het najaar van 2019!