Welkom winkelier

Onze organisatie

“Onze kracht is alles in één vracht”

 

Hartelijk welkom bij THR.

THR is een groothandel in doe-het-zelf artikelen met een compleet assortiment bestaand uit o.a. ijzerwaren, elektra, gereedschap, tuinartikelen, verf, verfbenodigdheden en kleine huishoudelijke artikelen.

Met een assortiment van meer dan 45.000 direct uit voorraad te leveren artikelen, merken en concepten voor de doe-het-zelver bedienen wij de retailers in de tuinbranche en de doe-het-zelf markt.

Daarnaast leveren wij aan een steeds groter aantal e-tailers, die met hun online warenhuis doe-het-zelf artikelen verkopen. Op ons kantoor en distributiecentrum in Apeldoorn werken 150 medewerkers.

THR onderscheidt zich door de klant omnichannel te bedienen.

 

Onze logistieke dienstverlening is gericht op de volledige beschikbaarheid van assortiment in uw winkel tegen de laagst mogelijke kosten. Wij begrijpen dat de omloopsnelheid van uw (winkel)voorraad voor u van groot belang is.

Door onze efficiënte logistiek, zeer hoge leverbetrouwbaarheid en de mogelijkheid tot stuksleveringen leveren wij hierin een belangrijke bijdrage. Persoonlijke benadering van onze klanten staat bij ons centraal. Wij zijn erop gericht dat u dat ook zo ervaart.

Ondanks al onze inspanningen, willen wij ons graag waar mogelijk verbeteren. U kunt ons daarbij helpen door uw opmerkingen of adviezen naar ons te sturen directie@thr.nl

 

Neem een kijkje bij THR, door onderstaande bedrijfsfilm te bekijken.