Welkom winkelier

Onze organisatie

Hartelijk welkom bij ons bedrijf: THR. THR is een groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR is in 2011 ontstaan uit een joint venture van drie gerenommeerde groothandels: AMG, Reesink en Ter Hoeven. In juni 2012 zijn daar ook bedrijfsactiviteiten van Eltra aan toegevoegd. THR is met 350 jaar ervaring een enorme bundeling van kracht, expertise, service en kennis.

Als groothandel brengen wij een enorm assortiment aan producten, merken en concepten voor de doe-het-zelver en de professional.

Onze logistieke dienstverlening is gericht op de volledige beschikbaarheid van assortiment in uw winkel tegen de laagst mogelijke kosten. Wij begrijpen dat de omloopsnelheid van uw (winkel)voorraad voor u van groot van belang is.

Door onze efficiënte logistiek, zeer hoge leverbetrouwbaarheid en de mogelijkheid tot stuksleveringen hopen wij hierin een belangrijke bijdrage te leveren. Persoonlijke benadering van onze klanten staat bij ons centraal. Wij zijn erop gericht dat u dat ook zo ervaart.

Ondanks al onze inspanningen, willen wij ons graag waar mogelijk verbeteren. U kunt ons daarbij helpen door uw opmerkingen of adviezen naar ons te sturen directie@thr.nl

THR GESCHIEDENIS
Een jointventure van Ankor Mennema Groep
(AMG), Reesink Retail en Ter Hoeven.
Alle drie de bedrijven kennen
een rijke historie alvorens
zij werden onder-
gebracht in
THR.