Welkom winkelier

Skandia werkhandschoenen

Skandia lanceert nieuwe lijn werkhandschoenen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onmisbaar tijdens het klussen. Werkhandschoenen vormen hierbij een belangrijk onderdeel. Waar de klant eerst de keuze had uit negen items groeit onze handschoenenlijn sinds 1 september naar totaal 33 items. Hiermee zijn we ingesprongen op een veranderende vraag vanuit de markt. Klanten zijn steeds meer op zoek naar modellen welke geschikt zijn voor verschillende specifieke toepassingen. Bovendien is de consument nog kritischer geworden en stelt men hogere eisen aan de pasvorm.

Naast een uitbreiding van het aantal modellen zijn de meeste ervan tegenwoordig ook in drie maten beschikbaar. Het traditionele ‘Amerikaantje’ blijft onderdeel van ons assortiment.

Verpakking

De nieuwe verpakking is voorzien van diverse details in de vorm van pictogrammen en tekst. Hierdoor kan de consument vrij eenvoudig bepalen welke modellen voor zijn werkzaamheden geschikt zijn. Een steraanduiding geeft bijvoorbeeld de kwaliteit van het model in de range weer. Daarnaast zijn 11 modellen voorzien van een EN-normering (EN388:2016). Dit betekent dat onze werkhandschoenen zijn getest op de aspecten slijtbestendigheid, roterende snijweerstand, scheurweerstand en perforatieweerstand. Want; een echte klusser klust veilig.


Schappenplan

Voor de introductie van de nieuwe handschoenenlijn hebben wij diverse schappenplannen ontwikkeld. Het complete assortiment bestaat uit:


Skandia werkhandschoenen:

  • o Een betere opbouw van het assortiment in kwaliteit en prijs
  • o De eenduidige Skandia-uitstraling
  • o De meeste modellen in drie maten leverbaar
  • o Diverse modellen geschikt voor intensief gebruik
  • o De nieuwe modellen zijn meer van deze tijd
  • o Voor iedere hand de juiste maat

Interesse in de nieuwe lijn?

Neem contact op met uw rayon- of accountmanager voor een compleet nieuw schappenplan of bestel uw handschoenen hier.