Welkom winkelier

Visie & missie

THR is dé logistieke dienstverlener met een breed en diep DHZ-assortiment. Graag willen wij het u als klant zo gemakkelijk mogelijk maken en zorgen uit handen nemen. Hoge uitlevering, ontime en stukslevering en een gemakkelijk bestelproces staan bij THR voorop. Met onze kennis en expertise bieden wij dienstverlening op maat. Met een breed pakket aan A-merken, eigen merken met een goede marge en de mogelijkheid tot het ontwikkelen van private label artikelen, kunt u bij THR terecht voor al uw professionele en doe-het-zelf artikelen. Eén leverancier, één order en één levering zodat u zich kunt richten op uw consumentenverkopen.

Visie

THR is een organisatie die continuïteit biedt richting klant en medewerker. Dit gebeurt op een proactieve en gemotiveerde wijze waarbij wij werken aan een optimaal gezamenlijk resultaat. Dit gebeurt door op een maatschappelijk verantwoorde wijze de laagst mogelijke ketenkosten te realiseren en tevens toegevoegde waarde te bereiken middels excellente (logistieke) dienstverlening en innovatieve product ontwikkeling.

Missie

THR is een toegewijde leverancier die maximale invulling geeft aan de klantbehoefte en zodoende een optimale wederzijdse continuïteit realiseert.